Vanliga frågor

Vad är Sports Events 365 affiliate program?
Sports Events 365 affiliate program tillåter använadre att referera potensiella kunder till Sports Events 365 och generera provision på varje försäljning. Alla affiliates tilldelas en unik "tracking code" som de kan använda för att spåra potensiella kunder hos Sports Events 365. Denna kod kan användas på en hemsida, i en webkampanj eller i en blog.


Hur går jag med i Sports Events 365 affiliate program?
Att gå med i Sports Events 365 affiliate program är enkelt och snabbt. Programet är gratis att använda och är utan förbindelser. Du behöver endast registrera några detaljer och efter att din ansökan har blivit godkänd kan du direkt börja referera folk til Sports Events 365 genom att använda din unika "tracking code". 


Hur mycket kan jag tjäna genom Sports Events 365 affiliate program?
Det finns ingen begränsing i hur mycket du kan tjäna genom Sports Events 365 affiliate program, ju mer du säljer, desto mer tjänar du.


Hur ofta kommer jag att få betalt?

Utbetalningar sker på netto +30 basis efter att betalningen har blivit godkänd. Tillexempel: Om du refererar en kund i mitten av Feburari så kommer vi att utställa en check 1 April. Provisionen för alla godkända försäljningar skickas varje månad via check, banköverföring eller Pay Pal.


Vilka tekniska kunskaper krävs för att kunna bli en affiliate?
Du behöver endast kunna klippa och klista en HTML kod till din hemsida, blogg eller annan sida så att du kan börja referera kunder.


Hur håller ni på koll på mina affiliate transaktioner?
Sports Events 365 affiliate program använder en kombination av kakor och IP adresser för att spåra försäljningar genom dina affiliate länkar. Du kommer att ha tillgång till din egen affiliate panel där du själv kan hålla koll på klick, försäljningar, provisioner och utbetalningar.


Hur lång är spårningstiden?
Våra kakor är programerade att spåra i 45 dagar. Det betyder att om någon köper från oss upp till 45 dagar efter att de tryckt på din länk så kommer de att kopplas till ditt konto. IP adresser är spårade i 7 dagar.


Behöver jag att ha en hemsida för att bli en Sports Events 365 affiliate?
Du behöver inte att ha en hemsida för att bli en Sport Events 365 affiliate. Oftast är det lättast att placera banners på hemsidor och bloggar men du kan även använda en email- eller en ppc kampanj. När du använder en ppc kampanj är det inte tillåtet att använa direktlänkar utan du måste använda dina egna landingsidor.


Vad är det minsta belopp jag kan få utbetalat?
För din egen bekvämlighet så är den minsta månadsutbetalningen en affiliate kan få från Sports Events 365 100Euro. Obetalda månadsprovisioner kommer att läggas ihop med nästa månads provisioner.


Hur kan jag hålla koll på min försäljningar och provisioner?
All statestik inkluderat klick, försäljningar, provisioner med mer har du tillgång till genom vår affiliate panel. Du får tillgång till panelen efter det att du registrerat dig.


Vart får jag tag i min affiliate kod samt banners?
Så fort din ansökan har blivit godkänd kan du logga in till din affilaite panel där du finner alla banners samt din "tracking" kod.


På vilka språk finns Sports Events 365 material tillgängligt?
Vi erbjuder ett brett utbud av material på olika språk och kan erbjuda markandsföringsmaterial på fler språk om de efterfrågas. Vårt nuvarande material inkluderar banners, textlänkar, sökwidgets med mera. Vårat affiliate team jobbar gärna tillsammans med er för att ta fram nytt skräddarsytt marknadsföringsmaterial.


Kan jag sälja biljetter till vem som helst?
Ja, du kan sälja biljetter till vem som helst. Dock specialicerar vi oss på resande och turister. Vi säljer sällan biljetter till lokalbor.


Vem kan jag kontakta med frågor angående mitt konto och provisioner?
Om du har några frågor eller ideér gällande ditt eget konto eller något annat gällande Sports Events affilite program är du välkommen att skicka oss ett mail på mejladressen: affiliates@sportsevents365.com . Vi lovar att återkomma inom kort.