Varför välja oss?

Leverans garanti


Till skillnad från online marknadsplatstser för biljetter där kunderna kan boka biljetter från privatpersoner så säljer Sports Events 365 biljetter direkt till kunderna och kan därför garantera att köpta biljetter alltid blir levererade i tid. Vår kundservice är alltid tillgänglig för kunderna och ser till att problem blir lösta i god tid före evenemanget. På grund av vår leveransgaranti och pålitliga service har flera flygbolag valt att erbjuda våra biljetter till sina kunder. Vi är övertygade om att även du föredrar att kunderna refereade från din sida blir nöjda med sitt köp.


Längre spårningstid


Vi erbjuder 45 dagars spårning jämfört med många andraa ffiliate tjänster som endast erbjuder 30. Det innebär att potensiella kunder från våra affiliatepartners spåras i ytterligare 15 dagar, så om någon av dessa potensiella kunder köper biljetter under de sista 15 dagarna kommer ni inte att förlora provisionen som ni annars skulle gjort.


Flerspråkig service


Det finns forskning som pekar på att 82% av deltagarna var mindre villiga att köpa varor och tjänster från hemsidor på andra språk än deras modersmål. Vår hemsida är tillgänglig på 17 språk och fler är påväg. Om du har en hemsida på något av de 17 språk vi erbjuder är chansen större att de kommer att köpa via oss.

 

Kvalitativ Affiliate Support


Har du några frågor? Behöver du råd, hjälp elller marknadsföringsredskap? Vårt erfarna affiliate team är här för dig, redo att dela sin långa erfarenhet och kunskap så att du kan tjäna så mycket pengar som möjligt.

Tjäna mer på din hemsida! Gå med i vårt affiliate program idag!