Emirates Cup

Emirates Cup är en försäsongsturnering som har organiserats av Arsenal varje år sedan de flyttade in i Emirates Stadium under 2007. Det enda undantaget var 2012, vilket var det år då London var värd för OS. Årets evenemang hålls den 25-26 Juli med matcher som spelas klockan 14.00 och 16.20 GMT.

Varje år deltager tre ledande europeiska lag tillsammans med Arsenal i en tvådagars turnering som spelas över en helg. Arsenal vann invigningsturneringen 2007 och hade ytterligare två segrar under 2009 och 2010.  Andra år har tuneringen  vunnits av Hamburg (2008), New York Red Bulls (2011), Galatasaray (2012) samt senaste mästarenValencia.

Med två matcher varje dag mellan fyra lag, har de kommit fram till en speciell metod för att komma överens om och för att producera en vinnare. Reglerna för 2015 år tävling uppger att alla lag kommer att tilldelas tre poäng för en seger och en poäng för oavgjort. Offensivt spel belönas även genom att laget tjänar ett poäng för varje mål de gör. Dessutom kommer skott på mål tas med i beräkningen och kommer att användas för att avgöra turneringens vinnarna om lagen ligger på lika poäng och målskillnad. Det vinnande laget presenteras med Emirates Cup bucklan efter finalen på söndagen.

Deltagende lag i den åttonde iscensättning av Emirates Cup är Olympique Lyonnais, Villarreal och VfL Wolfsburg. På lördagen möter VfL Wolfsburg Villarreal följt av ett möte mellan Arsenal och Olympique Lyonnais medans Söndagen drar igång med Olympique Lyonnais mot Villarreal och avslutas med Arsenal mot VfL Wolfsburg.

Arsenal kommer att gå in i turneringen med en 4-0 seger från FA-cupen i ryggen. Med forwards som Alexis Sanchez, Oliver Giroud och Theo Walcott, är det alltid ett nöje att se laget spela- inte för att deras lojala fans behöver någon uppmuntran.

Olympique Lyonnais från Lyon spelar i Frankrikes högsta ligaoch har haft en mycket framgångsrik säsong, med en andraplats i ligatabellen. Bland deras stjärnspelare är franska Alexandre Lacazette som var säsongens skyttekung med 27 mål på 33 matcher och röstades även fram till Player of the Year (årets spelare).

Villarreal slutade sexa i La Liga; Under säsongen hade de fem vinster i rad och tio matcher som de klarade av obesegrade så att möta dem kommer inte bli någon barnlek. Deras två bästa målskyttar är Luciano Darrio Vietto med tolv mål och Gerard Moreno med sju.

Det tyska laget VfL Wolfsburg, tvåorna i Bundesliga hade en mycket framgångsrik säsong och de lyckades samla ihop tjugo segrar på trettiofyra matcher. Bas Dost var deras skyttekung med tjugo mål under säsongen, följt av Kevin de Bruyne med tio mål.

Sammanfattningsvis så finns det goda chanser att det kommer att bli en stor helg av fotboll i norra London i slutet av juli och en aptitretande introduktion till den nya säsongen.

Sedan 2006 är Sports Events 365 stolta över att vara den mest tillförlitliga biljett mäklare på marknaden med vår "leveransgaranti" politik. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa den bästa kundservicen.

Vänta inte! Köp era Emirates Cup biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantastiska priser utan dolda avgifter kommer att göra er mycket nöjda!

La Liga (Liga BBVA) teams
Mest populära Emirates Cup biljetter
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
Live Chat Software