NHL (Ishockey) - slutspel

NHL (Stanley Cup) slutspel (playoffs) avrundar the National Hockey League och har gjort så sedan 1917. Slutspelen i the National Hockey League är uppdelade i fyra dudor med ett bäst-av-sju system. Sammanlagt 16 lag (8 från eastern conference och 8 från western conference) kvalificerar för slutspelen baserat p[ poängen de skramlat ihop under säsongen. Den sista rundan av slutspelen är känt vid namn Staley Cup finalen där de slåss om att vinna Stanley Cup pokalen.

NHL har alltid användt sig av en form av en slutspels tunering för att avgöra vem som får ta hem titeln. Slutspelssystemet har förändrats under åren från ligans start 1917 då Stanley Cup pokalen var delad mellan olika ligor fram tills 1926 när NHL tog över pokalrättigheterna och så har de sedan stannat sedan dess.

Slutspelen, även av många svenskar kallade playoffs är nu i en viktig fas och vi kommer att ge en översikt över varje "matchup" .

I den eastern conference möter Montreal Canadians Tampa Bay Lightning. Med 5 av de sju matcherna spelande leder the Lightning serien med 3-2 efter att tidigare lett med hela 3-0. Montreal lyckades göra en fin comeback genom att vinna en storslagen vinst och andra mer blygsam så det förväntas många nervöda ansikten i båda klackarna i de nästkommande spelen.

New York Rangers och Washington Capitals är i en ännu spändare situation med en 3-3 ställning med en sista match kvar att spela. Rangers har dock överhanden genom att spela på hemmaplan samt genom att ha vunnit de senaste två matcherna.

Som en contrast till the eastern conference så är saker redan avgjorda i the western conference och semifinalisterna klara. Minnesota wild vann över Chicago Blackhawks med en rak 4 vinst seger. Även Anaheim Ducks kommer att nå slutspelen genom att besegrat Calgary flames med 4-1.

Vi kan nu se fram emot en spännande semi-final efter många hårt utkämpade matcher.

Sedan 2006 är Sports Events 365 stolta över att vara den mest tillförlitliga biljett mäklare på marknaden med vår "leveransgaranti" politik. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa den bästa kundservicen.

Vänta inte! Köp era NHL biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantastiska priser utan dolda avgifter kommer att göra er mycket nöjda!

La Liga (Liga BBVA) teams
Mest populära NHL (Ishockey) - slutspel biljetter
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
Live Chat Software