Anaheim Ducks

Anaheim Ducks

 

Anaheim Ducks är ett professionellt ishockey lag i Anaheim, Kalifornien, USA och spelar i Pacific Division i Western Conference i National Hockey League (NHL). Sedan starten har Ducks spelat sina hemmamatcher på Honda Center i Anaheim.

Denna klubb kom till som en PR kupp för en Walt Disney-film. Klubben som hör hemma strax utanför Los Angeles grundades 1993 av The Walt Disney Company som Mighty Ducks of Anaheim, som baserades på 1992 års film The Mighty Ducks som handlar om en grupp av pojkar som vänder sitt förlorande hockeylag i ett vinnande lag.

När laget såldes (2006), ändrades namnet på laget till Anaheim Ducks. Ducks har nått slutspelet 11 gånger och har vunnit fyra Pacific Division titlar (2006-07, 2012-13, 2013-14 och 2014-15), två Western Conference mästerskap (2002-03 och 2006-07) och en Stanley Cup (2006-07).

Några fantastiska spelare har funnits på isen för Anaheim Ducks under de senaste 22 åren. Teemu Selänne eller "The Finnish Flash", som Selänne har kallats, är en av de bästa spelarna som har funnits i NHL. Hans förmåga att åka skridskor aggressivt runt backarna och skjuta hårda skott förbi målvakterna har gjort honom till en av de största  i NHL: s historia. Selänne är den Finländaren som har högsta poäng rekordet i NHL-historia, och ett av de högsta rekoden totalt. Han är lagets främsta poängplockare genom tiderna, medan Ryan Getslaf  innehar rekordet för flest assist under en säsong.

Paul Kariya kom till laget 1994-95 och utsågs till NHL All-Rookie Team. Under hans nio år med Anaheim, bildade Kariya en effektiv duo med Teemu Selänne.Han blev vald till tre NHL First All-Star Team, samtidigt blev han vald till första runner-up för Hart Memorial Trophy 1997.

Scott Niedermayer, var en av de största offensiva backarna i NHLs historia. Niedermayer var både en bra målgörare och var en bra passare. Med Chris Pronger och Niedermayer på den blå linjen kunde defensivt sinnade Ducks vinna Stanley Cup 2007 och blev känd som en dominerande defensiv kraft i NHL.

Pronger har spelat en viktig roll för Ducks när de nådde Stanley Cup-finalen och senare vann mästerskapet. Det var också Prongers andra final i rad.

 

Sedan 2006 är Sports Events stolta över att vara den mest tillförlitliga biljett mäklaren på marknaden, med vår leveransgaranti. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa bästa möjliga kundservice.

Vänta inte! Köp dina Anaheim Ducks biljetter från Sports Events 365 idag!

Köp Anaheim Ducks biljetter online -2015-2016
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
Live Chat Software