Atletico Madrid

I en opinionsundersökning som gjordes av FIFA 2000, valdes Real Madrid till den bästa klubben på 1900-talet och av många goda skäl.
Ingen annan klubb har någonsin vunnit Europacupen för klubblag fem gånger i följd som Real Madrid gjorde i slutet av 1950.
Om man tittar på den nuvarande truppen i klubben med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Toni Kroos, Iker Casillas, Karim Benzema, Luka Modric och Sergio Ramos man får känslan av att klubben är inriktad på att göra om denna anmärkningsvärda prestation.

Real Madrids historia är kantad av en lång tradition av trofé vinster. Med 10 europeiska cupar (4 av dem under Champions League-eran), 2 UEFA cupar, 2 UEFA Super Cup, 3 interkontinentala cupar, 32 nationella mästerskap och 19 Copa Del Rey (spanska cupen), är de en av de mest dekorerade klubbarna i fotbollshistorien.

De Padros bröderna Juan och Carlos etablerade officiellt klubben 1902. I början erbjuds de av borgmästaren i Madrid att arrangera en fotbollsturnering i ära av kung Alfonso XIII: s kröning. Detta var början av turneringen Copa De El Rey, som var, fram till inrättandet av La Liga 1929, det nationella mästerskapet i Spanien. Detta var också början på klubbens anknytning till den kungliga familjen som beviljade namnet Real (kungliga) till klubben 1920.

Av de fantastiska fotbollsspelare som har spelat för klubben, är det två sticker ut mest som ikoniska symboler. Den första är Santiago Bernabeu som spelade för klubben mellan 1911- 1928. Under sina år som tränare och som president i klubben efter inbördeskriget och fram till sin död 1978 ledde han Real Madrid till dess position som en av de bästa fotbollsklubbarna i världen. Bernabey hedrades genom klubbens stadion namngavs efter honom 1955. Den andra ikoniska symbol som sticker ut är Alfredo Di Stefano. Han anses av många som en av de bästa spelarna i fotbollshistorien. Det var under hans ledarskap som Real Madrid vann Europacupen fem gånger i följd (1956-1960).

Att nämna alla fotbollsstjärnor som har spelat för klubben skulle vara en omöjlig sak att göra. De senare decenniernas utestående namn är Juanito, Emilio Butragueño, Santillana och Hugo Sanches under 1970-1980. Raul, Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Martin Hierro, Ronaldo (den brasilianska), Luis Figo och David Beckham är de framträdande namnen på 1990-talet och 2000-talet.
Raul, som spelade för klubben mellan 1994 och 2010 håller rekordet med flest antal framträdanden (741) och antal mål (323).
Real Madrids största rivaler är Atletico Madrid (matcherna mellan dem kallas El Derbi madrileño) och Barcelona (El Clasico). Varje match mellan Real och dessa klubbar har en säker elektrifierande stämning.

Real Madrids stadion, är Santiago Bernabeu en av fotbollens finaste helgedomar, med en nuvarande kapacitet på 81.044 platser.

Real Madrid är den nuvarande innehavaren av Champions League cup efter att ha vunnit mot sin eviga rival, Atletico Madrid i en spännande match som slutade 4: 1 efter övertid.

Sedan 2006 är Sports Events 365 stolta över att vara den mest tillförlitliga biljett mäklare på marknaden med vår "leveransgaranti" politik. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa den bästa kundservicen.

Vänta inte! Köp era Real Madrid biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantastiska priser utan dolda avgifter kommer att göra er mycket nöjda!

Köp Atletico Madrid biljetter online -2015-2016
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
International Champions Cup(Fotboll) Melbourne, Australien - Melbourne Cricket Ground
29 Jul 2016,
20:00
Från
533 kr
Live Chat Software