Liverpool FC

Numera, när man tänker på de största fotbollslagen är vi benägna att tala om Barcelona eller Real Madrid men hur är det med Liverpool?

Denna fotbollsklubb har en så rik historia, sådana fantastiska matcher, sådan spelglädje på planen och efter att ha lärt sig mer om detta lag kommer varje läsare bli en omedelbar supporter, oavsett i vilket land han är bosatt. En anledning till att börja med är det att i den brittiska kulturen förknippas världsfotbollen direkt med den här klubben och inget annat lag kan ha lika betydelse.

Vi nämnde historien så låt oss visa er lite fakta: 

Liverpool leder bland andra engelska lag när det gäller europeiska troféer och titlar: 3 UEFA Super Cup, samma antal UEFA Cups, och fem europeiska cuper. Om vi lägger till att de vunnit 8 League Cup som också är ett stående rekord, 7 FA Cups, och 18 ligatitlar då förstår ni säkert att vi talar om ett svårslaget lag.

Denna majestätiska historia skuggas av två stora händelser som involverar Liverpools supportrar: 1985 orsakade Liverpoolfansen en vägg att kollapsa och 39 Juventus fans dödades i tragedin och den andra inträffade fyra år senare när 96 passionerade anhängare av denna engelska klubb förlorade livet på grund av att de krossandes mot stängslet mellan läktaren och planen.

Liverpool FC har samlat så många vilda och passionerade supportrar, fans som delar den övergripande känslan som de känner när de hör hymnen: "You'll never walk alone" , som syftar på de spelare som kämpat för klubben genom åren. 

När det gäller nutida spelare, bör vi nämna Dirk Kuyt anfallare för denna klubb i 6 år nu och fortfarande aktiv. Trots att Michael Owen nu spelar för rivaliserande klubben, Manchester United, tillhör hans bästa dagar Liverpool. Jamie Carragher har spelat för Liverpool sedan 1996 och kommer att bli ihågkommen inte bara som en spännande spelare men som en intelligent spelare.

När vi går vidare, var Roger Hunt en stor anfallare, han är den näst bästa målskytten i Liverpools historia slagen endast av Ian Rush, en sann legend på grund av hans rekord: 346 mål i 600 matcher. Kevin Keegan gjorde exakt 100 mål för Liverpool, men han är känd för sin unika förmåga för att hjälpa andra spelare att prestera på högsta nivå. Steven Gerrard är en stor mittfältare kanske den bästa, spelar för The Reds sedan 1998 och kanske han kommer att spela tills de vinner Premier League bucklan. Kenny Dalglish kan namnges som den största fotbollsspelare som spelat för Liverpool inte på grund av hans förmåga att göra mål, vilket övervinns av andra kända spelare, men på grund av hans engagemang, hans sanna kärlek till laget, och på grund av hans märkliga förmåga att göra att andra ser bra ut, precis som den spelare han ersatte, Kevin Keegan.

Liverpool FC grundades 1892 och hade den mest ärorika perioden under 70-talet och 80-talen, men de kommer säkert att leva upp igen till storhet inom den närmaste framtiden och tills dess är det vårt jobb att stötta dem och njuta av deras skådespel när de kämpar och vinner mot rivaler som Everton ( Merseyside derbyt) och Manchester United.

 Vänta inte! Köp era Liverpool biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantasktiska priser utan dolda avgifter kommer att göra er mycket nöjda!

 

Köp Liverpool FC biljetter online -2015-2016
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
International Champions Cup(Fotboll) Pasadena, CA, USA - Rose Bowl
27 Jul 2016,
20:00
Från
717 kr
International Champions Cup(Fotboll) Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
30 Jul 2016,
19:00
International Champions Cup(Fotboll) London, England - Wembley Stadium
06 Aug 2016,
17:00
Från
1,690 kr
Live Chat Software