Manchester United

Manchester är en stor industri- och handelsstad i nordvästra delen av England som är känd för att vara mittpunkten för musiken och konsten; hemstaden för  två välkända och ikoniska fotbollslag och en livlig energisk urban metropol, som samtidigt inte är belägen alltför långt ifrån landsbyggden och bergen.

Liksom många städer, vars välstånd dateras från perioden efter Den Industriella Revolutionen, har ”Greater Manchester”, som omfattar den oberoende staden Salford och stadsdelar så som Trafford och Bury, återskapat sig själv i ljuset av många förändringar gällande samhället och tillverkning.

Det är nu ett blomstrande centrum för aktivitet, väl värt ett blivande minnesvärt besök.

För miljontals människor runt om i världen är Manchester synonymt med dess två världskända fotbollslag Manchester United som spelar på ”Old Trafford” och Manchester City som spelar på ”City of Manchester Stadium” nu kallad Etihad Stadium.

Cricketälskare följer ”Lancashire CCC:s” och ibland det ”English team”:s öden på Old Traffords andra spelplan, endast längst vägen från deras motpart i fotboll.

Manchester har mycket mer att erbjuda än endast sport, Det finns museum, inklusive (oundvikligen) ett fotbollsmuseum och ett vetenskaps- och teknologimuseum.

Det finns ett centralt konstgalleri (Central Art gallery) och i Salford är en stående utställning tillägnad den välkända lokala artisten L.S Lowry.

Musikaliska Manchester är hemstaden för Halle Orkester (Halle Orchestra) och den andre änden av stadens musikaliska spektrum har gett upphov till rockband så som Happy Mondays (en produkt av Madchester episoden i rockmusik) och Oasis.

Det råder ingen brist på intressanta ändamål att utforska i en stad som ståtar sig med att vara Den Industriella Revolutionens födelsestad: datorn; Fotbolls Ligan och Englands främsta popmusikprogram ”Tops of the Pops”. Du kan även besöka sidan till ett otroligt populärt TV program ”Coronation street”, som i sig har markerat de sociala förändringarna, som har ägt rum i denna ständigt föränderliga metropol.

Och som bonus finns underbar landsbygd, inte så långt borta från de livliga gatorna – så en semester i Manchester kan sannerligen sägas ha något för alla.

Sedan 2006 är ”Sports Events” stolta över att vara den mest pålitliga biljett mäklaren på marknaden, med vår ”Supply Guaranteed ” policy. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa bästa möjliga kundvård.

Vänta inte! Köp din biljett till ett evenemang i Manchester från Sports Events 365.

Köp Manchester United biljetter online -2015-2016
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
International Champions Cup(Fotboll) Shanghai, Kina - Shanghai Stadium
22 Jul 2016,
20:00
International Champions Cup(Fotboll) Beijing, Kina - Beijing National Stadium
25 Jul 2016,
20:00
FA Community Shield(Fotboll) London, England - Wembley Stadium
07 Aug 2016,
17:00
Inte slutgiltigt
Från
2,067 kr
Live Chat Software