Montpellier HSC ( MHSC )

Montpellier Hérault Sport Club, känd som Montpelier HSC eller Montpelier spelar i Ligue 1, toppskiktet av fransk fotboll, med Stade de la Mosson som sin hemmaarena. Montpelier grundades ursprungligen i slutet av första världskriget 1919  men den nuvarande klubben grundades 1974 efter en sammanslagning. Klubben är en av endast fyra klubbar som spelade första säsongen av Ligue 1 och fortfarande spelar i samma division åttio två år senare.

Ganska nyligen, 2011-12,  vann Montpelier det ultimata priset i fransk fotboll genom att avsluta som Ligue 1 mästare. Montpelier vann även Coupe de France två gånger - i början av sin historia, 1920, och mer nyligen år 1990, fyra år senare blev slagna i finalen, och kom även på andraplats i Ligacupen 2011.

Många kända namn har spelat för Montpelier under årens lopp. Laurent Blanc som en gång var lagkapten för Frankrikes landslag är Montpeliers skyttekung genom tiderna. Eric Cantona, som senare blev en stjärna i Manchester United, Roger Milla från Kamerun (vinnaren av en CAF Legend award) och colombianska Carlos Valderrama, ihågkommen för sitt distinkta blonda hår och flamboyant bollteknik. Skyttekung det år som Montpelier vann ligan var Arsenal stjärnan Olivier Giroud som gjorde 21 mål och 9 assist.

Montpelier slutade på en sjunde plats i Ligue 1, Lucas Barrios från Argentina gjorde 11 mål.

Sedan 2006 är Sports Events 365 stolta över att vara den mest tillförlitliga biljett mäklare på marknaden med vår "leveransgaranti" politik. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa den bästa kundservicen.

Vänta inte! Köp era Montpelier biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantastiska priser kommer att göra er mycket nöjda!

Köp Montpellier HSC ( MHSC ) biljetter online -2015-2016
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
Live Chat Software