Om oss

SportsEvents365 är en internationell sport & show biljettförsäljare.
Etablerad 2006, företagets webbplatser lockar 300.000 besökare per månad. Många fler exponeras för våra biljetter och innehåll genom partnerskap och affiliation.
Vi närmar oss en försäljning av 40.000 biljetter i år, vilket visar en imponerande tillväxt på 25% från år till år. Vi fortsätter att växa, men gör det i en stadig takt för att upprätthålla våra höga krav på service.
Framför allt uppskattar vi våra kunder, både privatpersoner och företag. Vi gör allt vi kan för att ge den mest tillförlitliga servicen till bästa pris.
Resereleterade företag, resebyråer och potentiella affärspartners är välkomna att lära sig mer om andra tjänster vi erbjuder.

Vad gör oss speciella?

Eftersom vi har så mycket att säga om de saker som gör oss speciella har vi beslutat att avsätta en speciell sida till ämnet: Varför oss?
Här är den viktigaste frågan i ett nötskal:
SportsEvents365 är inte en "online marknadsplats" eller biljettbörs.
Vi är 150% engagerade att se till att du får uppleva ditt drömevenemang.
Vi är din direkta leverantör och därför kan du kontakta oss direkt med alla frågor. Kontakta oss, på chatt, skype eller på telefon.
Vi är här för dig 7 dagar i veckan.

Våra speciella kunskaper och personlig service:

Du kommer förmodligen vara utomlands, på en främmande plats. Vi vet det. Så vi stödjer er med mesta möjliga information om varje evenemang. Vi försöker få dig att känna dig hemma var du än är.
När du reser, måste du vara säker på att du inte lämnat något viktigt kvar hemma, därför är vår bekräftelseprocess personlig och någon i vårt team kommer att vara din personliga kontakt.

Vår uppgift

Vi ser till att du får din biljett och att du blir glad över det.
Vi vill se dina beställningar på vår hemsida, om och om igen.
Vi kommer att göra allt för att behaga dig, eftersom vi vill ha din rekommendation.
Vårt uppdrag är att vara ärlig, billig, pålitlig och effektiv vid hanteringen av din beställning.

Våra biljettpartners:

Football Tickets Champions