Varför välja oss?

Det tog oss flera år att till fullo förstå konsten att sälja biljetter till sportevenemang och konserter runt om i världen. Vi lär oss hela tiden eftersom marknaden utvecklas och ständigt förändras. På denna sida kommer vi att göra vårt bästa för att visa dig vad vi vet och hoppas att förklara allt som du funderar över när du är i färd med att köpa biljetter.

Är vi pålitliga?

Ja, det är vi. Hur kan vi bevisa det för dig? Låt oss börja med vårt samarbete med Miles&More, det största lojalitetsprogrammet för resenärer i Europa, med 20 miljoner medlemmar i Star Alliance (Lufthansa och 13 andra europeiska flygbolag). Vi har byggt en gemensam webbplats som Miles & More medlemmar kan utnyttja och tjäna "miles" när de köper biljetter. Vi skulle inte haft detta samarbete om det inte var för vår pålitliga service.

Kommer du att få biljetterna?

Den mest avgörande frågan i vår verksamhet. Låt oss först svara att vi kommer att göra allt i vår makt för att bekräfta dina biljetter. Efter att dina biljetter bekräftats av oss kommer vi att leverera dem, även om vi får betala mer för dem än du ursprungligen betalade. På marknaden finns det många företag som erbjuder dig : 100% "pengarna tillbaka garanti". Vi erbjuder 150% "pengarna tillbaka garanti", så att du vet att vi är motiverade att få tag på din biljett. Vi har endast behövt utöva detta två gånger de senaste 2 åren, och det när vi sålt över 75 000 biljetter... Vi levererar alltid bekräftade biljetter! Till varje pris!

Direkt och personlig kontakt

Vi erbjuder många kommunikationssätt: via SportsEvents365s webbplatser, telefon, e-mail, chatt, Facebook. När du beställer biljetter kommer du först att få ett automatiskt e-mail som visar att din beställning har registrerats, sedan kommer du att få ett personligt bekräftelsemail från vår kundtjänst med all information och leveransdetaljer. Du kommer att kunna kontakta honom / henne direkt från och med nu.

Vad händer om något inte går som planerat?

Vår stolthet är vårt "hotline"nummer som du får som en del av den informationen som skickas till dig efter att du köpt biljetterna. Det journummret är tillgängligt 7 dagar i veckan 8:00am– 22:00pm (CET). Vi uppmuntrar kunderna att ringa detta nummer när de är i behov av hjälp. Ju fortare vi vet vad problemet är desto lättare kan vi hitta en lösning.

Konkurrenskraftiga priser? Ja!!!

Efter att vi strävar efter att vara ärliga och pålitliga så är vårt mål att vara så kunkurrenskraftiga som möjligt. Vi försöker hela tiden förbättra våra biljettkällor och priser. Vår inköpschefs mål är att fortsätta att leta efter tillförlitliga och kunkurrenskraftig priser. För att säkerställa SportsEvents365s servicenivå och tillförlitlighet så har alla våra biljettleverantörer tecknat ett avtal om att arbeta under våra villkor.

Ett brett utbud av evenemang

Vi har över 60.000 årliga sportevenemang på vår hemsida, och tusentals shower och konserter. Vi presenterar ett utbud av biljetter till de flesta av dem.

Bekräftelse för Spelschema

Vår Content Manager håller reda på bekräftelser för spelscheman till de viktigaste europeiska fotbollsligorna och uppdaterar databasen därefter. Om du planerar all köpa biljetter och spelschemat ännu ej har bekräftats, kommer du att kunna hitta information om tidigaste och senaste dag som matchen kan spelas, så att du får tidsgränser och kan planera dina flyg och hotellbokningar. Denna information kommer att hjälpa dig att bättre planera din resa. Om du frågar dig själv: Hur vet jag slutgiltigt datum? Så uppmanar vi er att ständigt kontrollera vår hemsida för uppdateringar. Vi har börjat en ny och unik tjänst som uppdaterar online-kunder om förändringar som gäller det evenemang de köpt biljetter till.

Sökalternativ

Vi erbjuder dig många sätt att söka fritt i vår databas. Sök efter destination, efter lag eller artist eller sök efter liga. Vi försöker göra allt för ge dig möjlighet att hitta det evenemang du söker.

Säker och trygg transaktion

Vi har ändrat våra arbetsmetoder för att fullt ut följa PCI (Payment Card Industry) standarden – en datasäkerhetsstandard för organisationer som hanterar kortinnehavares information för konto, kredit, prepaid, e-purse, ATM, och POS kort. Vi gör att vi kan för att hålla all information säker.

Varför inte en biljett exchange? Eftersom du handlar direkt med oss och inte med en okänd säljare. Vi åtar oss att leverera. Biljett exchange åtar sig att återbetala dig om något går fel.