Vi är den pålitligaste återförsäljaren av evenemangsbiljetter. Priserna kan vara högre eller lägre än orginalpriset
Vi är den pålitligaste återförsäljaren av evenemangsbiljetter. Priserna kan vara högre eller lägre än orginalpriset


AS Roma

A.S. Roma grundades 1927 i staden Rom av Italo Foschi. Klubben har spelat i den översta italienska divisionen, Serie A, i mer än sextio år.

Roma har vunnit Serie A titeln tre gånger, senast 2001. Klubben har också vunnit nio Coppa Italia och slutade tvåa i Europacupen 1984.

Romas hemmaarena är Stadio Olimpico, som har en kapacitet på över 70.000 åskådare. Arenan delas med deras rivaler från Rom, Lazio. Däremot förväntas klubben flytta in i en nybyggd arena 2016. Derbymatcherna mellan Roma och Lazio kallas Derby della Capitale. Det sägs vara en av de största och hetaste i världsfotbollen.

Även om Roma inte anses vara en av supermakterna i italiensk fotboll, är klubben det femte mest populära laget i Italien och de deltar regelbundet i antingen Champions League eller Europa League. Under säsongen 2012/13 slutade Roma 6:a, en plats före rivalerna Lazio. Den sista gången Roma slutade på bättre än 6:e plats var 2010 då de slutade som två efter Inter Milan.

En av klubbens mest hyllade spelare är Francesco Totti. Totti har spelat i Roma sedan 1989, då han börjarde sin karriär i ungdomslaget. Totti blev klubbens lagkapten 1998. Med över 280 mål i fler än 670 matcher, håller Totti rekordet för flest mål och framträdanden för Roma.

Noterbara tidigare tränare i klubben är Claudio Ranieri, Fabio Capello och Sven-Göran Eriksson. Bortsett från Totti, är några av Romas nyckelspelare Daniele De Rossi och Miralem Pjanic. Ny tränare, Rudi Garcia, som gick till klubben från Lille i juni 2013, kommer att hoppas på att få ut det bästa av dessa spelare för att hjälpa till att få klubben tillbaka till Champions League.

 Vänta inte! Köp era Roma biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantasktiska priser utan dolda avgifter kommer att göra er mycket nöjda!

AS Roma biljetter - 2017-2018
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
International Champions Cup (Fotboll) AS Roma - Tottenham Hotspur
San Diego, CA, USA - San Diego
25 Jul 2018,
19:05
Inte slutgiltigt
Många olika kategorier
International Champions Cup (Fotboll) FC Barcelona - AS Roma
Arlington, TX, USA - AT&T Stadium (tidigare Dallas Cowboys Stadium)
31 Jul 2018,
21:00
Många olika kategorier
International Champions Cup (Fotboll) Real Madrid - AS Roma
East Rutherford, NJ, USA - MetLife Stadium
07 Aug 2018,
20:05
Inte slutgiltigt
Många olika kategorier