Vi är den pålitligaste återförsäljaren av evenemangsbiljetter. Priserna kan vara högre eller lägre än orginalpriset
Vi är den pålitligaste återförsäljaren av evenemangsbiljetter. Priserna kan vara högre eller lägre än orginalpriset


FC Barcelona

Vad är din åsikt? Gör Barcelona Lionel Messi till den stora fotbollsspelare han är?
Eller gör Lionel Messi Barcelona till den stora klubben de är? Detta är en pågående debatt bland fotbollsexperter. Oavsett svaret på den frågan , kommer det en dag då du kommer att kunna berätta för nästa generation av fotbollsfans att "Jag har levt i denna tid när Messi spelade för Barcelona och jag har bevittnat både honom och laget erövra fotbollsvärlden ".

Men innan vi fortsätter med detta låt oss ta en kort titt på klubbens historia.
FC Barcelona fick en blygsam start. I oktober 1889, var en ung schweizare vid namn Hans (Joan) Gamper bosatt i Barcelona, han la in en annons i Los Deportes tidningen för att hitta spelare som skulle vara intresserade av att bilda en fotbollsklubb.
Ett gäng schweiziska, engelska och lokala unga män kom och byggde truppen. Detta är hur FC Barcelona föddes.
Joan Gamper själv var en dominerande figur i klubben under de första 30 åren, först som spelare och sedan som president. Han kom också fram med idéen att ha de blå och röda ränder som är klubbens tröja. Denna början märkte en av Barcelonas främsta kännetecknen för att ha en blandning av utländska och lokala aktörer samt ha utlänningar i ledande positioner.

Barcelona vann sin första nationella titel, Copa Del Rey, 1912 och har vunnit det 29 gånger totalt hittills, mer än någon annan klubb i Spanien. De har 24 La Liga mästerskap knutna till sitt namn, första gången 1929, som var det året som La Liga invigdes.

FC Barcelona har alltid varit mer än en fotbollsklubb för sina fans. Det har varit en nationell symbol för det katalanska folket. Det är en av anledningarna till att klubben pendlat mellan perioder då den hade dominans i den spanska fotbollen (som de tidiga 1920-talet och mitten av 1940-talet fram till mitten av 1950-talet) och perioder där den fick mycket få titlar eller inga alls, mer än ett decennium (som på 1930-talet och 1960-talet).

Sedan 1970 är FC Barcelona engagerad i "Total Football" stil. Denna stil introducerades för världen, i sin moderna version, genom holländska tränaren Rinus Michels och hans lagkapten i Ajax Amsterdam och i Nederländska landslaget Joan Cruyff. Den kännetecknas av en offensiv spelsätt med rörliga spelare som rör sig runt planen och spelar i alla positioner för att täcka andra spelare som attackerar.
I början av 1970-talet antog FC Barcelona "Total Football" stil genom att underteckna Rinus Michels som huvudtränare och ett par år senare genom att underteckna den bästa fotbollsspelare av sin tid och en av de största i historien, Johan Cruyff själv.
Denna stil har lärts ut och praktiseras i klubbens ungdomsakademi (den berömda La Masia) och har bemästrat och fulländat klubben sedan dess.
I slutet av 1980 och början av 1990 sätter Cruyff sitt namn permanent i klubbens "hall of fame" genom att leda deras "Dream Team" som tränare till 4 på varandra följande mästerskap och 7 fler titlar, inklusive den första europeiska cupen för klubben 1992 och UEFA-cupvinnarcup 1989.

Med Frank Rijkaard som tränare (2003-2008) och Ronaldinho som spelare, utvecklade FC Barcelona ett mycket attraktivt sätt att spela fotboll, som har vunnit deras andra europeiska cup 2006 (den första i Champions League eran), 2 på varandra följande mästerskap och två spanska supercuper.

Pep Guardiola, en av "Dream team" spelarna blev klubbens tränare 2008. Han vidareutvecklade Barcelonas stil till det som blev känt som "Tiki-Taka "stilen där Barcelona dominerar spelet genom en oändlig mängd korta pass mellan deras spelare och ett konstant tryck och attacker på rivaliserande mål.

I fyra säsonger med Guardiolas ledning vann klubben ett fantastiskt antal troféer (14) inklusive 2 Champions League-titlar, tre i rad La Liga mästerskap, 2 Copa Del Rey, 3 på varandra följande spanska Super Cups, 2 UEFA Super Cups och 2 FIFA Club World Cups .

Denna laguppställning anses av många som den bästa i klubbens historia. Många skulle hävda att det var det bästa laget att någonsin spela fotboll med den bästa spelaren som någonsin spelat spelet.

Av den långa listan av fantastiska spelare som har spelat för klubben kan nämnas: Michael Laudrop, Romario, Stoichcov, Koeman och målvakt Zubizarreta från "Dream Team" och i Rijkaard: s och Pep s lag Deco, Puyol, Ronaldinho Samuenl Eto'o, Xavi, Iniesta och Messi.
Xavi innehar rekordet för matcher för klubben med mer än 470 matcher i La Liga och mer än 720 totalt. Messi innehar rekordet för mål för klubben med mer än 400 mål och bryter nästan alla möjliga rekord i klubben när han ännu är mitt i sin karriär.

Största rivalerna till klubben är Real Madrid (Dessa matcher kallas El Clasico) och den intilliggande klubben Español (Dessa matcher kallas Derby Barceloni)

CAMP NOU, Barcelonas stadion som invigdes 1957 anses vara en av de finaste arenorna i världen och har den största publikenkapaciteten i Europa med 98.787 sittplatser.

Sedan 2006 är Sports Events 365 stolta över att vara den mest tillförlitliga biljett mäklare på marknaden med vår "leveransgaranti" politik. Varje beställning hanteras av en av våra säljare för att säkerställa den bästa kundservicen.

Vänta inte! Köp era FC Barcelona biljetter idag. Vår leveransgaranti och fantastiska priser utan dolda avgifter kommer att göra er mycket nöjda!

FC Barcelona biljetter - 2017-2018
Evenemang
Datum
Pris
Köp det
International Champions Cup (Fotboll) FC Barcelona - Tottenham Hotspur
Pasadena, CA, USA - Rose Bowl
28 Jul 2018,
20:05
Inte slutgiltigt
Många olika kategorier
International Champions Cup (Fotboll) FC Barcelona - AS Roma
Arlington, TX, USA - AT&T Stadium (tidigare Dallas Cowboys Stadium)
31 Jul 2018,
21:00
Många olika kategorier
International Champions Cup (Fotboll) AC Milan - FC Barcelona
Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
04 Aug 2018,
17:05
Inte slutgiltigt
Många olika kategorier